Leveren en aanbrengen van dakplaten

Dakplaten zijn er in verschillende soorten en maten. Welke dakplaat het beste gebruikt kan worden is afhankelijk van isolatiewaarde, soort dakbedekking of dakconstructie. Om de juiste keuze te maken uit de diverse aanbieders en soorten dakplaten voorziet Dakdekkersbedrijf J. Giesen en zn. V.O.F. u graag van een advies.

Ook voor het snel en vakkundig aanbrengen van dakplaten is Dakdekkersbedrijf J. Giesen en zn. V.O.F. een goede partner. Een snel en vakkundig geplaatst dak betekent zorgeloos bouwen en kortere doorlooptijden van uw (ver)bouwproject.

Voor welke daken is het geschikt?

Dakleer wordt gebruikt om platte daken mee te bedekken. Het is een bitumen materiaal dat erg sterk is en jarenlang meegaat. Bitumen is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor het bedekken van platte daken. Het is tegen weer en wind bestand en zorgt ervoor dat jij en je spullen een goed dak boven het hoofd hebben. Als je huis, aanbouw, serre of schuur een plat dak heeft, is het een uitstekende keuze.

Wat is dakleer?

Dakleer wordt gemaakt van het materiaal bitumen. Dat is een materiaal dat wordt gewonnen uit ruwe aardolie. Er zijn twee soorten bitumen: APP en SBS gemodificeerd bitumen. Het verschil tussen deze twee is dat

  • SBS elastischer is dan APP en dat
  • APP UV-bestendig is.

 

Voorbeeld van een modern dak: Een geheel aparte vormgeving van het moderne pand is door ons gerealiseerd door de dakbedekking bij ‘Bekkerie ut Bruedje’ in Venlo-west.