Referenties

Dakdekkersbedrijf J. Giesen en zn. V.O.F. heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend aantal projecten gerealiseerd:

 
Leien dak Een monumentaal pand uit 1902 hebben wij voorzien van een nieuw leien dak waardoor dit pand een mooi, historisch aanzien kreeg.
Bekkerie ut Bruedje Een geheel aparte vormgeving van het moderne pand is door ons gerealiseerd door de dakbedekking bij ‘Bekkerie ut Bruedje’ in Venlo-west

 

3 gedachten over “referenties”

 1. Bert Driessen

  Dakrenovatie gedaan, met asbestverwijdering via gespecialiseerd bedrijf. Duidelijke offerte ontvangen met gevraagde toelichting. Na voorbereidend werk voor asbestverwijderaars daarna ook nog extra herstelwerkzaamheden uitgevoerd onder slechte weersomstandigheden. Dat getuigt van gevoel voor service. Dat geldt ook voor de kwaliteit van geleverde werk, alles in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden over het totaalplaatje en er ligt een strak dak op ons huis.

 2. Familie Overklift

  We hebben de dakpannen laten vervangen en een nieuw dakraam laten plaatsen. Het contact is gezellig en professioneel. Ze werken netjes en hebben superwerk afgeleverd. Er ligt nooit troep na het werk. Alles is netjes en schoon afgeleverd. Wij zijn heel blij met het resultaat.
  Zeker aan te bevelen!

 3. fam. Hofmas

  Wij hebben ons dag geheel laten vernieuwen.
  Nieuwe dakpannen en een volledig nieuw onderdak met hoogwaardige isolatie platen.
  Ze werken heel erg nauwkeurig, zijn professioneel en zijn erg gezellig en beleefd.
  Ruimen op het einde van elke werkdag hun werktroep netjes op.
  Het totaal plaatje is perfect een mooi en keurig gelegd dak, door een duidelijk gespecialiseerd dak dekkers bedrijf.
  Zou hun met zekerheid aan bevelen als u uw dak wilt laten vervangen en of andere werkzaamheden aan uw dak wilt laten uitvoeren

laat een reactie achter